Året der gik – 2018

Året er ved at gå på held og igen kigger jeg tilbage og undre mig over hvor tiden blev af.

Her er blot nogle af de ting skete i 2018:

Flyttede hjem til Jylland

Efter næsten 2,5 år på Sjælland, var det tid for mig at vende snuden hjem til Jylland. Jeg fik fat i min egen lejlighed, som jeg opsagde en måned senere for at flytte sammen med min kæreste.

Mødte kærligheden

Når man mindst venter det, kommer kærligheden rundt om hjørnet… eller som et match på tinder. Jeg havde opgivet alt håb om at finde kærligheden men 2018 har været fyldt med kærlighed og fantastiske oplevelser, som kun gør at jeg glæder mig til at se hvad 2019 bringer.

Kanelmø

Fyldte 25 år og stadig ugift hvilket jo selvfølgelig betød at jeg skulle have kanel. Jeg synes det er en lidt sjov tradition så jeg var med den. Det var dejlig dag med venner og familie.

Fandt job efter 1 år som arbejdsløs

Efter over 1 år som arbejdsløs og praktik perioder, valgte jeg at skifte branche og fik arbejde med det samme. Det var en lettelse at komme ud af systemet og komme i arbejde.

Løb med “kongen” – Royal run

I maj fyldte Kronprins Frederik 50 år og afholdte derved Royal Run. Der deltog min svigerfar, min kærestes lillesøster, min kæreste og jeg, hvor vi løb en mile. Flere fra svigerfamilien var mødt op for at heppe og se Kronprins Frederik så vi få en god oplevelse sammen.

Nød sommeren i fulde drag

Sommeren var med os i år og som arbejdsløs nød jeg det i fulde drag. Jeg sad udenfor og skrev ansøgninger og brugte ellers mange timer på at få en lækker solbrun tan som min kæreste kunne misunde når han kom hjem fra sit kontorjob.

Brugte mere tid med min familie og venner

Efter at flytningen til Jylland, har jeg haft mulighed for at bruge meget mere tid med min familie og venner. Da jeg boede på Sjælland var jeg rigtig ensom og jeg kan især mærke at jeg er mere glad nu hvor jeg kan være mere sammen med familie og venner.

2018 har budt på så mange gode oplevelser, at jeg kun kan glæde mig til at se hvad 2019 har i vente.

Godt nytår til jer derude!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.