I Februar skal jeg…

Valentines roser og chokolade fra manden 

Fødselsdage kommer igen hvert år og det er jo derfor nemt at planlægge fejring af sin fødselsdag men livet er uforudsigeligt hvilket kan ændre planer meget hurtigt og lige pludselig virker en fødselsdag ikke så vigtig længere. De fleste weekender i februar var fyldt ud med fødselsdagsplaner da jeg fylder 26år d. 4. februar men måtte ændre dem da min onkel Henrik sov stille ind sidst i januar. Vores sidste farvel til ham er langt mere vigtigt end min fødselsdag. I februar skal jeg derfor…

… Fejre min fødselsdag over 3 omgange. Vores familier er store og lejligheden lille, derfor må vi sprede det lidt.

… til begravelse. Min onkel Henrik sov stille ind natten til d. 26. Januar. Onkel Henrik havde Downs syndrom så det var ikke et chok men vi er selvfølgelig kede af det som familie. Han var en glad sjæl som har lært mig meget om mennesker. Han var helt special.

… Fejre årsdag med kæresten (Hvis vi ikke glemmer det). D. 11. februar har min kæreste Lasse og jeg årsdag. Utroligt hvad et tinder match kan udvikle sig til.

… have klippet lokkerne. Håret trænger til en ordentlig omgang, især efter skituren.

… Til 40års fødselsdag hos nogle af Lasses gode venner. Det er et par jeg aldrig har mødt men glæder mig virkelig til at møde dem.

Alle weekender er booket ud i februar. Det er hvad der sker når man har en stor familie men en lille lejlighed. Så skal fødselsdag foregå over flere omgange. Men det betyder jo ikke det store. Jeg elsker at bruge tid med dem.

Hvad skal I lave i februar?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.